El teu aniversari és una festa Per molts anys!

A Banc Sabadell volem contribuir a la celebració de l’aniversari dels petits de la casa. Per això, hem preparat aquests detalls personalitzables perquè pugueu gaudir de la festa d’aniversari amb amics i familiars d’una manera molt especial:

CONVIDA ELS AMICS

Per recordar l’aniversari d’una manera original, crea una divertida postal per enviar a tots els seus amics, personalitzada amb la foto i el nom del petit amfitrió. Així segur que ningú oblida que aquell és el seu dia!

A més a més, també hem preparat una invitació que pots descarregar per entregar a tots els companys de l’escola perquè sàpiguen tots els detalls de la seva festa de celebració.

PREPARA LA FESTA D’ANIVERSARI

Tota festa d’aniversari ha de tenir una decoració divertida. Aquí et proposem diferents opcions de decoració que podràs fer tu mateix amb l’ajuda dels petits.

A més a més, també podràs descarregar una corona personalitzada perquè l’amfitrió regni en el seu gran dia.

El cas del bitllet desaparegut

Estàs preparant la teva festa d’aniversari –els detectius també celebren l’aniversari– i de sobte t’arriba un nou cas: El bitllet desaparegut. Així que demanes ajuda als teus amics i amigues per seguir el rastre fins a trobar-lo. Sort!

L’AMISTAT NO ES COMPRA

El dia de l’aniversari, els petits de la casa acostumen a rebre molts regals, però és important recordar-los que no tot es compra amb diners. Per a aquesta ocasió, hem dissenyat un avió per entregar un desig a tots els amics que han assistit a la festa d’aniversari i uns vals perquè puguis regalar experiències i abraçades als teus amics.