11a edició del concurs de dibuix solidari Per a què serveixen els diners?

Ja ha finalitzat l’11a edició del concurs Per a què serveixen els diners? i aviat publicarem els dibuixos guanyadors!

Mentre esperes la decisió del jurat, pots entrar a la galeria de dibuixos, clicar ‘M’agrada’ als dibuixos d’altres nens i nenes, i demanar als teus amics/amigues i familiars que cliquin ‘M’agrada’ al teu dibuix. Ai, com ens agrada que ens diguin que bé que dibuixem!

Per cada dibuix donarem 1 euro al projecte “Escoles digitals resilients” d’Ajuda en Acció, una iniciativa que es proposa reduir la bretxa digital entre estudiants arran de la situació del coronavirus.

A favor del projecte "Escoles digitals resilients"

I hi ha premis?

Tots els dibuixos que participin en el concurs seran avaluats per un jurat. Els tres guanyadors de cada categoria d’edat (de 0 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 13 anys) rebran els premis següents:

Primer premi: Apple iPad de 32 GB

Segon premiCàmera instantània Fujifilm Instax amb paper fotogràfic i funda

Tercer premiMaletí de dibuix i pintura

I, només per haver-hi participat amb el teu dibuix, entraràs en el sorteig d’un divertit viatge a Disneyland París per a quatre persones.

I tant, que n’hi ha, de premis

El període de participació va finalitzar el passat 15 de gener

Puc participar-hi?

Què més puc fer?

Aquest concurs, a més, és una magnífica oportunitat per parlar amb la mainada i acompanyar-los en la recerca de respostes relacionades amb els diners. Explora els nostres materials, on trobaràs idees pràctiques.